Vacancies

Fulltime Sales medewerker

Ben jij de gedreven enthousiasteling die fashion brand Raizzed gaat uitbouwen in Nederland?

Heb jij een echte winnaarsmentaliteit en gaat je hart sneller kloppen bij de uitdaging om een fashion merk zoals Raizzed uit te bouwen? Zie jij overal kansen en ben jij niet bang om die kanses direct te benutten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Sales medewerker maak je deel uit van een gedreven team, die volop aan het bouwen is. Van leadgeneratie tot het onderhouden van de bestaande klanten; dit hoort allemaal tot je verantwoordelijkheid.

Over Raizzed

Raizzed is een jong merk en in 2019 gestart vanuit de organisatie Love for Denim. Het merk is in vogelvlucht gegroeid en is nu al één van de snelgroeiende fashion merken van Nederland. Raizzed biedt een Urban en kleurrijke kledinglijn van jong tot oud. Wij zijn op zoek naar een gedreven sales medewerker die helpt de adults collectie nog verder uit te bouwen.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde omzetten/budgetten
  • Je bent de gesprekspartner voor onze klanten en weet het beste inkoopadvies te verstrekken
  • Je denkt strategisch mee met de klant om het optimale resultaat voor hen te behalen
  • Het maximaliseren van de verkoop
  • Het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand van Raizzed binnen Nederland
  • Je bezoekt de klanten zelfstandig
  • Je zorgt dat de Raizzed collectie op de juiste manier bij de klant gepresenteerd wordt
  • Je verzogt nauwkeurig de verkoopadministratie

Wat bieden wij?

Naast een mooie zelfstandige job krijg je de mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wijn uiteraard een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Binnen Raizzed heerst een ambitieuze maar ook informele werkcultuur met veel ruimte voor ideeën en ‘ondernemerschap’.

Durf jij de uitdaging aan binnen deze snelgroeiende organisatie? Wil je werken in een gezellig jong team en onderdeel uitmaken van dit gave fashion merk?

Stuur je motivatie brief met foto en cv naar: marketing@raizzed.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------